Tech Office Retreat

Voila! I’m happy to share our final proposal for the tech office retreat. In this scheme, we combined the best ideas of our previous efforts. The warm wood panels create a sense of enclosure within the room, while still allowing circulation between the two stairwells. The panels open up at the center to expose a large window with a view to the trees outside. Sculptural sofas with high backs face the view, and are paired with organically shaped, powered tables. A single chair floats in the middle of the space, acting as a micro waiting area or an additional seat if needed. The alcoves at the back can be used as a private area for one, or for small group meetings. They are lined on the back plane with a dimensional felt panel. This along with a soft wool carpet floor and large circular ceiling clouds help to damper sound within the library like environment. The space is currently under construction, and should be finished by summertime!

DESIGNED IN COLLABORATION WITH SYLVIA RICHARDS AND CHRISTOPHER SMITH

DESIGNED IN COLLABORATION WITH SYLVIA RICHARDS AND CHRISTOPHER SMITH